Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 92-75

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 92-75

Ο Παναθηναϊκός δεν... εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και με επιμέρους σκορ 54-38, γνώρισε βαριά ήττα από την Ρεάλ στην Μαδρίτη με 92-75. Στο ελάχιστο πλέον οι ελπίδες για είσοδο στην 4άδα που χαρίζει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ήταν κακός, δεν είχε αρχή και τέλος και γνώρισε νέα συντριβή με 92-75 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.Με την ήττα του αυτή χάνει κάθε ελπίδα για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι όφ και πλέον ο στόχος του θα είναι να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Κακό παιχνίδι από τον Καλάθη, μονοδιάστατο στυλ με τον Τζέιμς, αργές αντιδράσεις στην άμυνα, ο Σίνγκλετον «ωσεί παρών» και ο Κοζέρ να κάνει εμφάνιση Ντόντσιτς!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε «μουδιασμένα» την αναμέτρηση με τη Ρεάλ να βρίσκει τους διαδρόμους προς το καλάθι με σχετική ευκολία. Μάλιστα ο Πασκουάλ μόλις είδε πως η ομάδα του μπήκε άσχημα στο ματς με λάθη και κακές ενέργειες, πήρε τάιμ άουτ εσπευσμένα.

Με κάποια σουτ του Ρίβερς και του Σίνγκλετον η κατάσταση βελτιώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 16-10 στο 7’, αλλά η είσοδος του Κοζέρ προκάλεσε πολλά «ρήγματα» στους φιλοξενούμενους, καθώς ο Γάλλος με συνεχόμενους πόντους έδινε λύσεις για τη Ρεάλ.

Ο Καλάθης στο 16’ χτύπησε στο κεφάλι και πήγε στα αποδυτήρια για να του γίνουν ράμματα, ενώ ο Τζέιμς διαχειρίστηκε σωστά τις καταστάσεις «ένας εναντίον ενός» με συνέπεια να τελειώσει το πρώτο μέρος με 38-37.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ρεάλ είχε 2/12 τρίποντα, 13/19 δίποντα και 19 ριμπάουντ, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε 7/27 δίποντα, 6/16 τρίποντα και 24 ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο δεύτερο μέρος και πάλι νωθρός, με πολλά λάθη, κακές επιλογές και αργές αντιδράσεις στην άμυνά του. Ο Κοζέρ με τον Καμπάτσο έκαναν ο, τι ήθελαν την άμυνα των «πρασίνων» και η Ρεάλ με επιμέρους σκορ 19-5 προηγήθηκε με 56-42 στο 26’.

Οι «πράσινοι» ήταν πολύ κακοί, με πολλά λάθη, ενέργειες χωρίς πλάνο και τον Τζέιμς να προσπαθεί να μειώσει στο σκορ. Κάποιες καλές στιγμές του Αμερικανού απέφεραν καρπούς και το σκορ μειώθηκε σε 64-55 με τη λήξη του τρίτου δεκάλεπτου.

Ο Ρέγιες εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του στη θέση «τέσσερα» έναντι του Γκάμπριελ και δεν είχε πρόβλημα να παίρνει τα ριμπάουντ και να ευστοχεί.

Την ίδια ώρα ο Κοζέρ, ο οποίος είχε ντυθεί Ντόντσιτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την άμυνα του Παναθηναϊκού και με τρίποντο έκανε το 86-71 στο 37’ δίνοντας ουσιαστικά τον πρώτο λόγο στη «βασίλισσα».

Το υπόλοιπο διάστημα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Καμπάτσο να στέλνει τη διαφορά στους 17 πόντους (90-73 στο 38’)

Από τη Ρεάλ ο Κοζέρ ήταν εκπληκτικός με 26 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν οι Καμπάτσο (15π, 5ρ,5ας) και Ταβάρες (14π, 7ρ).

Από τον Παναθηναϊκό οι Τζέιμς (23π.) και Ντένμον (11π.) προσπάθησαν.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 38-37, 64-55, 92-75

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ