«Ο Μήτογλου θα έχει σημαντικό ρόλο στην Αρμάνι»

«Ο Μήτογλου θα έχει σημαντικό ρόλο στην Αρμάνι»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Οράσιο Καούτσι, ισχυρίζεται πως ο Ντίνος Μήτογλου θα έχει μεγάλο ρόλο στην Αρμάνι Μιλάνο.

Μπορεί η Αρμάνι Μιλάνο να έκανε μεταγραφή «βόμβα», παίρνοντας τον Νικολό Μέλι στη θέση «4», όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Ντίνος Μήτογλου θα περιοριστεί σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Οράσιο Καούτσι, που ισχυρίζεται ότι ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ θα έχει μεγάλο ρόλο στην ιταλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Οράσιο Καούτσι στο «Urbonus podcast»:

«Πιστεύω πως ο Ντίνος Μήτογλου θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην Αρμάνι Μιλάνο, γιατί είναι ένας παίκτης που η ομάδα ήθελε πραγματικά να υπογράψει. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός για τον Μήτογλου, ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατήσει. Όμως, στο τέλος το Μιλάνο μπόρεσε να τον πείσει.

Νομίζω πως θα έχει έναν πολύ μεγάλο ρόλο. Είναι ένας ευέλικτος παίκτης. Μπορεί να παίξει πολλούς ρόλους. Μπορεί να πάρει λεπτά ως «3», ως «4» ή ως stretch «5». Είναι ψηλός, έξυπνος, έχει ικανότητες. Το τρίποντό του έγινε πιο συνεπές τα τελευταία χρόνια. Αν συνεχίσει να είναι συνεπής στα σουτ τριών πόντων, θα γίνει ένας από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ της Euroleague. Η προσθήκη του είναι πολύ σημαντική για την Αρμάνι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ