Ούνιξ Καζάν: Ανακοίνωσε τον Λορένζο Μπράουν (pic, vid)

Ούνιξ Καζάν: Ανακοίνωσε τον Λορένζο Μπράουν (pic, vid)

Η Ούνιξ Καζάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Λορένζο Μπράουν, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους.

Η Ούνιξ Καζάν βρήκε τον παίκτη που θα την καθοδηγήσει μέσα από το παρκέ. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Λορένζο Μπράουν, με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να αφήνει την Φενέρμπαχτσε και να μετακομίζει στην Ρωσία, υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο 31χρονος πλέι-μέικερ θα παραμείνει στην Euroleague, εκεί όπου βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια. Την περσινή σεζόν στην Τουρκία, αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια της διοργάνωσης, μετρώντας 9,5 πόντους, 3,5 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα σε 23΄συμμετοχής.

Η παρθενική εμφάνιση στην Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε το 2019 με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ο Μπράουν έκανε κάποια εξαιρετικά παιχνίδια στην Euroleague και τελείωσε την χρονιά με 12,3 πόντους, 4,6 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα σε 25΄ανά αγώνα.

Συνολικά σε δύο χρόνια παρουσίας μετρά συνολικά 10,7 πόντους, 4 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε 64 συμμετοχές.

Η Ούνιξ επιστρέφει στην Euroleague και δεν θέλει να αποτελέσει απλώς κομπάρσο, αλλά θα επιδιώξει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Για αυτό άλλωστε, έπεισε όπως όλα δείχνουν, τον Μάριο Χεζόνια να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να γίνει κάτοικος Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ