Η Ζενίτ αποχαιρέτησε τον Πάνγκος

Η Ζενίτ αποχαιρέτησε τον Πάνγκος

Ο Κέβιν Πάνγκος δεν θα συνεχίσει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η ρωσική ομάδα τον ευχαρίστησε για την προσφορά του την περσινή σεζόν.

Κέβιν Πάνγκος και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και η ρωσική ομάδα αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Καναδό πόιντ γκαρντ για την προσφορά του την περσινή σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο μήνυμα που ανήρτησε στο twitter: «Δεν έκλεψες μόνο την παράσταση, αλλά και τις καρδιές μας. Σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή τύχη, Καναδέ μάγε».

Ο Πάνγκος πέρασε την περασμένη χρονιά στην Ζενίτ και αποτέλεσε τον απόλυτο κουμανταδόρο της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ. Αγωνίστηκε σε 39 αγώνες της Euroleague (όλες ως βασικός), φτάνοντας ένα παιχνίδι μακριά από την πρόκριση στο Final 4. Ο Καναδός μέτρησε 13,5 πόντους, 6,7 σσίστ και 2 ριμπάουντ σε 29΄συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο Καναδός θέλει να ψάξει την τύχη του στο ΝΒΑ και είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να καταφέρει να βρει ένα συμβόλαιο στο μαγικό κόσμο. Η Ζενίτ δεν μπορούσε να καθίσει με σταυρωμένα χέρια και για αυτό έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Αυτός είναι ο Σαμπάζ Ναπίερ, με τον 30χρονο Αμερικανό να έχει εξαετή θητεία στο ΝΒΑ, έχοντας περάσει από τους Μαϊάμι Χιτ, Ορλάντο Μάτζικ, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Μπρούκλιν Νετς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ