Ο «Παπ» κάνει τους πάντες στον Ολυμπιακό να χαμογελούν!

Ο «Παπ» κάνει τους πάντες στον Ολυμπιακό να χαμογελούν!

Ο δυναμικός φόργουορντ ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς, δείχνοντας ότι αφήνει οριστικά πίσω του το πρόβλημα στον αυχένα που τον έστειλε στο χειρουργείο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητεί τον παίκτη που θα συμπληρώσει το βασικό ροτέισον στην περιφέρειά του, όμως έχει ήδη έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του.

Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην προβούν σε συνταρακτικές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι, δεδομένου ότι το υπάρχον υλικό τους έχει δυναμική και παρότι δεν κατάφερε να διακριθεί στην ευρωλίγκα έδειξε ότι χρειάζεται ποιοτική κι όχι ποσοτική ενίσχυση. Το να γκρεμίζεις και να χτίζεις από την αρχή κάθε καλοκαίρι, άλλωστε, είναι μια συνταγή που σπανίως πετυχαίνει, αλλά κι ένα σαφές δείγμα έλλειψης προσανατολισμού. Γι’ αυτό και όσες ομάδες διαθέτουν τη δυνατότητα, επιδιώκουν να κρατούν αναλλοίωτο τον κορμό τους και να τον βελτιώνουν με προσεκτικές κινήσεις.

Συμμετέχοντας μόνο στην Ευρωλίγκα, οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τον Απρίλη, όμως η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα οι προπονήσεις στο ΣΕΦ συνεχίζονται κανονικά. Το προπονητικό επιτελείο βρίσκεται καθημερινά στη διάθεση των παικτών, οι οποίοι με ολιγοήμερα διαλείμματα συνεχίζουν τη δουλειά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Σλούκας, ο Λαρεντζάκης και ο Λούντζης είναι στο γήπεδο σχεδόν καθημερινά, ο Βεζένκοφ προπονείται non stop είτε στη Βουλγαρία είτε στο Φάληρο, ο Πρίντεζης ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα του, ενώ τα πολύ ευχάριστα νέα έρχονται από τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό και σπάνιο πρόβλημα στον αυχένα και οδηγήθηκε στο χειρουργείο στις 12 Μαρτίου, είναι πλέον σε εξαιρετική κατάσταση και ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς! Η διάρκεια της ανάρρωσής του από την επέμβαση διήρκησε περίπου δύο μήνες και στη συνέχεια άρχισε να γυμνάζεται μεθοδικά και πάνω σε ένα πολύ προσεκτικό χρονοδιάγραμμα. Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο 31χρονος άσος έχει πιάσει μπάλα, ενώ από την περασμένη Τετάρτη το πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνει και σωματικές επαφές! Αρχισε δηλαδή να προπονείται στο 1vs1, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την ολική επαναφορά.

Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει την παραμικρή ενόχληση, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία του Ολυμπιακού που θα ξεκινήσει μέσα Αυγούστου. Φυσικά τα πάντα γίνονται με μεγάλη προσοχή και χωρίς βιασύνη, η προσήλωση του Ελληνα διεθνή είναι εντυπωσιακή και η μέχρι τώρα πορεία του κάνει άπαντες να αισιοδοξούν ότι ο τόσο ύπουλος τραυματισμός του ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Έχοντας περάσει εννέα σεζόν στο λιμάνι κι έχοντας συνυπογράψει την πρόσφατη ιστορία της ομάδας, ο «Παπ» αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια του Ολυμπιακού. Η επιρροή του στο παιχνίδι και τα αποτελέσματα των ερυθρόλευκων είναι τεράστια και ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι εφόσον τον έχει στη διάθεση του υγιή κι έτοιμο, τα χέρια του λύνονται σε μεγάλο βαθμό. Στα 31 του χρόνια (31/7/1990), ο Κώστας Παπανικολάου ετοιμάζεται να πάρει τη σκυτάλη από τους Σπανούλη και Πρίντεζη και ο Ολυμπιακός βλέπει στο πρόσωπό του τον επόμενο αρχηγό του, καθώς πέρα από την δεδομένη αξία του, ο χαρακτήρας και δυναμισμός τους ταυτίζονται απόλυτα με το DNA του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ