Έμεινε στην Μπασκόνια ο Σεντεκέρσκις (vid)

Έμεινε στην Μπασκόνια ο Σεντεκέρσκις (vid)

Παίκτης της Μπασκόνια μέχρι το 2024 θα συνεχίσει να είναι ο Τάντας Σεντεκέρσκις με τους Βάσκους να ανακοινώνουν την επέκταση του συμβολαίου με τον Λιθουανό.

Κάτοικος της «Χώρας των Βάσκων» θα συνεχίσει να είναι ο Τάντας Σεντεκέρσκις ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Μπασκόνια για τρία ακόμη χρόνια με την ισπανική ομάδα να προχωρά στην ανακοίνωση της ανανέωσης.

Ο 24χρονος Λιθουανός βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας από την ηλικία των 15 ετών όταν και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής το καλοκαίρι του 2013. Έκτοτε δίνεται κάθε χρόνο δανεικός όμως φέτος, στην πρώτη του ουσιαστική χρονιά με τη φανέλα της Μπασκόνια, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και να παραμείνει στέλεχος της ομάδας η οποία επιθυμεί να επενδύσει στον νεαρό φόργουορντ.

Τη φετινή σεζόν, μέτρησε 3.5 πόντους με 56.6% στα δίποντα, 36.7% στα τρίποντα, 78.3% στις βολές, 2.9 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 5.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 16:16 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο και 32 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 21 ως βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ