Μπάνκι : «Εξαιρετικοί, αλλά μας έλειπε ψηλός»

Μπάνκι : «Εξαιρετικοί, αλλά μας έλειπε ψηλός»

Ο Ιταλός τεχνικός της γερμανικής ομάδας στάθηκε στην έλλειψη ικανού σέντερ από τη Μπάμπεργκ., εξηγώντας την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο νέος τεχνικός της Μπάμπεργκ, Λούκα Μπάνκι, δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, ωστόσο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, εξήγησε πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά για τον Ολυμπιακό.

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Πιστεύω όμως πως και οι παίκτες μας έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ξόδεψαν πολλή ενέργεια για να είναι ανταγωνιστικοί κι έδειξαν την ποιότητα που απαιτείται σε τόσο δύσκολο παιχνίδι. Η προσέγγιση δεν ήταν εύκολη στην πρώτη και την τρίτη περίοδο. Ο Μιλουτίνοφ εκμεταλλεύτηκε το μέγεθός του, δυσκολευτήκαμε στα ριμπάουντ, μας έλειπαν τα απαραίτητα μεγέθη, αλλά είχαμε θέληση. Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι ποτέ δεν τα παρατήσαμε παρά τις δυσκολίες.

Είχαμε κάποιους πολλά υποσχόμενους αριθμούς, παρά την πίεση του Ολυμπιακού. Δεν κάναμε πολλά λάθη κι είχαμε μεγάλο αριθμό ασίστ. Αυτό δείχνει πόσο προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Φυσικά, προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τη διαφορά που υπήρχε στο ύψος και κάναμε πολλά φάουλ. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Θα πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε πιο έξυπνοι και αποτελεσματικοί, όπως ήμασταν στην δεύτερη περίοδο. Σε εκείνο το σημείο, δεν δώσαμε τόσες πολλές βολές. Τώρα, είναι ώρα να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι για τη γερμανική λίγκα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τη θέληση να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ