Μια ανάσα από τη Φενέρμπαχτσε ο Τζόρτζεβιτς

Μια ανάσα από τη Φενέρμπαχτσε ο Τζόρτζεβιτς

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς να αποτελέσει τον νέο προπονητή της Φενέρμπαχτσε μετά τη φυγή του Ιγκόρ Κοκόσκοφ

Σάσα Τζόρτζεβιτς και Φενέρμπαχτσε φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα, ώστε ο Σέρβος προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του τουρκικού συλλόγου.

Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal, συμπεριλαμβανομένων και των συνεργατών του 53χρονου τεχνικού, με την επίσημη ανακοίνωση να αποτελεί πλέον θέμα χρόνου.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, μιας και η Φενέρ βρέθηκε να ψάχνει προπονητή στα τέλη Ιουλίου μετά τη φυγή του Ιγκόρ Κοκόσκοφ και εν τέλει τον βρήκε στο πρόσωπο του εν ενεργεία πρωταθλητή Ιταλίας με την Βίρτους Μπολόνια η οποία «σκούπισε» την Αρμάνι Μιλάνο με 4-0 στους τελικούς της LegaBasket Serie A.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τζόρτζεβιτς ο οποίος θα επιστρέψει στην EuroLeague μετά τη θητεία στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2015-16, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κοκόσκοφ ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στο NBA και να ενσωματωθεί στο τεχνικό επιτελείο του Τζέισον Κιντ στους Ντάλας Μάβερικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ