Παρελθόν από την Ευρωλίγκα μεγαλοστέλεχος του Μπερτομέου

Παρελθόν από την Ευρωλίγκα μεγαλοστέλεχος του Μπερτομέου

Ένα ακόμη από τα βασικά στελέχη της Ευρωλίγκα, ο Λούκα Σκαφάτι που είχε διευθυντική θέση στον οργανισμό, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Τα τελευταία 13 χρόνια ο Λούκα Σκαφάτι είχε διευθυντική θέση στην Ευρωλίγκα, όμως υπέβαλλε την παραίτηση του για να συνεχίσει στο χώρο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στην Σπέτσια.

«Μετά από ένα μακρύ κα υπέροχο ταξίδι 13 ετών στην Ευρωλίγκα, επιστρέφω στην Ιταλία για να αναλάβω ένα σημαντικό ρόλο, του Chief Revenue Officer στην ομάδα ποδοσφαίρου της Σπέτσια.
Αισθάνομαι τιμή και ευλογία που ήμουν μέρος στην ανάπτυξη της Ευρωλίγκα και που μοιράστηκα μια ζωή με απίστευτους φίλους και συνεργάτες, στην Ευρωλίγκα και στο Eurocup, όλα τα στελέχη, τους εμπορικούς συνεργάτες και όλα τα άτομα που ήμουν τυχερός να συναντήσω και να δουλέψω κατά τη διάρκεια της θητείας μου εκεί.

Τώρα έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα επαγγελματική εμπειρία. Ευχαριστώ τους Philip Platek, Nishant Tella, Nathan O’Brien για αυτή τη μεγάλη ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούκα Σκαφέτι στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες, ένα ακόμη μεγάλο στέλεχος που βρισκόταν 14 χρόνια στην Ευρωλίγκα, ο Έντουαρντ Σκοτ, υπέβαλλε την παραίτηση του, κάτι το οποίο όπως αναφέρεται έγινε γιατί είχε πολύ κακές σχέσεις με τις ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ