Ο Ντόρσεϊ «αρέσει» σε αρκετές ομάδες του ΝΒΑ

Ο Ντόρσεϊ «αρέσει» σε αρκετές ομάδες του ΝΒΑ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ελεύθερος στην αγορά, αλλά σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρει. Ο Αμερικανός, με ελληνικό διαβατήριο, είναι ελεύθερος στην αγορά και ψάχνει την ευκαιρία του στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Ο Ντόρσεϊ αποχώρησε μετά από δύο χρόνια από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και παρά το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, έκανε υπομονή και περίμενε να δει πως θα κινηθεί στην αμερικανική αγορά.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο 25χρονος γκαρντ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα ανέφερε στο twitter: «Ύστερα από δύο πρωταθλήματα στο Ισραήλ με την Μακάμπι, ένας τρομερός σουτέρ τριών πόντων, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Free Agency. Ο Ντόρσεί αγωνίστηκε σε Ατλάντα και Μέμφις και είναι σε θέση να επιστρέψει στο ΝΒΑ».

Ο Ντόρσεϊ έχει γίνει ντραφτ στο νούμερο 41 από τους Ατλάντα Χοκς το 2017 και έχει γράψει 104 συνολικά συμμετοχές στο ΝΒΑ (Ατλάντα Χοκς, Μέμφις Γκρίζλις), έχοντας μέσο όρο 6,7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 16 λεπτά ανά παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ