Όλα για όλα ο Ολυμπιακός για τον «μπομπέρ» Τόμας (vid)

Όλα για όλα ο Ολυμπιακός για τον «μπομπέρ» Τόμας (vid)

Η περίπτωση του Ματ Τόμας μπορεί να παρουσιάζει πολλές δυσκολίες, αλλά ο Ολυμπιακός μοιάζει αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του.

Αποφασισμένος να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την περίπτωση ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην περιφέρεια είναι ο Ολυμπιακός. Και αυτός ο παίκτης δεν είναι άλλος από τον Ματ Τόμας, τον Αμερικανό… μπομπέρ που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τους Γιούτα Τζαζ.

Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει πως ο Τόμας είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα για την περιφέρεια της ομάδας, αλλά είναι σαφώς μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να παλέψουν την περίπτωσή του.

Ήδη έχει γίνει επίσημη κρούση προς την πλευρά του 27χρονου γκαρντ, παρά το γεγονός πως πριν από μία εβδομάδα είχαν ακούσει την ατάκα «ο παίκτης θέλει να μείνει στο NBA».

Μετά την τελευταία κρούση του Ολυμπιακού, ο εκπρόσωπος του Τόμας ενημέρωσε πως υπάρχουν και δύο ακόμα ομάδες από την Ευρωλίγκα που ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Και μάλιστα ομάδες με μεγάλο… πορτοφόλι, που μπορούν να δελεάσουν οικονομικά τον παίκτη.

Μιλάμε για μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ωστόσο παρακολουθεί πολύ στενά την υπόθεση και έχει στείλει το μήνυμα πως θέλει πολύ τον παίκτη για να τον κάνει πρωταγωνιστή.

Ο 27χρονος Αμερικανός με ύψος 1,93 κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί την σεζόν 2018-2019 στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια, με την οποία είχε κατακτήσει το Eurocup εκείνη την χρονιά, ενώ ακόμα στο Ισπανικό πρωτάθλημα είχε εξαιρετικά ποσοστά στο τρίποντο με 48,5%.

Την επόμενη χρονιά πήγε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό των Τορόντο Ράπτορς και αγωνίστηκε για δύο σεζόν από το 2019 έως το 2021 και στην συνέχεια για λίγο χρονικό διάστημα φόρεσε και την φανέλα των Γιούτα Τζαζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ