«Τσεκάρει» την αγορά της Κίνας για σέντερ η Έφες (pic)

«Τσεκάρει» την αγορά της Κίνας για σέντερ η Έφες (pic)

Η Αναντολού Έφες στρέφει την προσοχή της στην αγορά της Κίνας για την απόκτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει τη ρακέτα της.

Η Αναντολού Έφες συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Εργκίν Αταμάν να προσπαθεί να κλείσει τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ένα από αυτά τα κενά είναι στη θέση του σέντερ, με τους Τούρκους να αναζητούν έναν παίκτη ώστε να αντικαταστήσουν τον Σερτάτς Σανλί ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης είχε πλησιάσει τον Τζοκ Λαντέιλ ώστε να τον πείσει να φορέσει τα χρώματα της ομάδας, όμως ο Αυτραλός σέντερ ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του ήταν το ΝΒΑ, κάτι που τελικά κατάφερε μιας και υπέγραψε για δύο χρόνια στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Έτσι λοιπόν στην Έφες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αγορά της Κίνας, με τα ονόματα των Ντονάτας Μοτιεγιούνας και Έρικ Μόουρλαντ να βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα της ομάδας.

Παράλληλα οι Τούρκοι φέρονται να έχουν κάνει και κάποια νύξη προς τον Μάικ Τόμπι, που έκανε εξαιρετικό Ολυμπιακό τουρνουά, ως νατουραλιζέ, με τη Σλοβενία. Ο σέντερ της Βαλένθια έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τις «νυχτερίδες», ενώ η προοπτική του ΝΒΑ δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ