Γουόκαπ – «Πάμε για πρωτάθλημα, κύπελλο και Final 4» (vid)

Γουόκαπ – «Πάμε για πρωτάθλημα, κύπελλο και Final 4» (vid)

Έφτασε στην Ελλάδα ο Τόμας Γουόκαπ, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας τους στόχους της νέας σεζόν

Ο Τόμας Γουόκαπ έφτασε στην Αθήνα, με πτήση από το Χιούστον μέσω Τουρκίας, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Ο νέος πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ένα από τα βασικά «όπλα» στην φαρέτρα του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει της νέας σεζόν που έρχεται. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη, οι Κώστας Σλούκας και ο Τόμας Γουόκαπ αναμένεται να έχουν αυξημένο ρόλο στην ομάδα την νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του:

Οι πρώτες σκέψεις του: Περιμένω με ενθουσιασμό να ξεκινήσουμε. Αυτό είναι το συναίσθημα όλο το καλοκαίρι, είναι σίγουρα δύσκολο να αφήνεις πίσω την οικογένειά σου από την στιγμή, όμως από τη στιγμή που το έκανα είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά. Κατά την διάρκεια της πτήσης ήμουν υπερενθουσιασμένος θα έλεγα. Θα συνηθίσω γρήγορα πιστεύω.

Για την απουσία του Σπανούλη και αν μίλησε μαζί του: Όχι, δεν μίλησα, αλλά θα το κάνω σίγουρα. Είναι λογικό για έναν τόσο σπουδαίο αθλητή όταν σταματάει την καριέρα του να χρειάζεται λίγο χρόνο ηρεμίας με την οικογένειά του και τους φίλους του. Θα τους γνωρίσω όλους. Για αυτό ήρθα λίγο νωρίτερα. Να συνηθίσω, να γνωρίσω τους ανθρώπους της ομάδας, την πόλη, το γήπεδο. Η προετοιμασία ξεκινά σε λίγες μέρες, αλλά η δική μου δουλειά ξεκίνησε ήδη.

Μήνυμα για τον κόσμο: Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ σε όλους τους Έλληνες. Πίσω στην Αμερική δεν παρακολουθούν όλοι τα νέα του κόσμου, αλλά εγώ κι η οικογένειά μου το κάναμε. Ξέρουμε τι συμβαίνει με τις πυρκαγιές, προσευχόμαστε και τους σκεφτόμαστε. Δεν είναι μόνοι τους. Όσο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και το μόνο που σκέφτομαι είναι η νίκη.

Για τους στόχους: Πρωτάθλημα, κύπελλο και Final 4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ