Παραμένει Μπασκόνια ο Γκιεντράιτις, απέρριψε πρόταση από NBA (vid)

Παραμένει Μπασκόνια ο Γκιεντράιτις, απέρριψε πρόταση από NBA (vid)

Μπορεί να δέχτηκε πρόταση από το NBA, όμως ο Ρόκας Γκιεντράιτις προτίμησε να μείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μπασκόνια

Ο Ρόκας Γκιεντράιτις είχε ως βασική προτεραιότητα το NBA όμως όταν είδε πως οι επιλογές που είχε δεν ήταν ιδανικές για τον ίδιο, προτίμησε να μείνει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με λιθουανικά δημοσιεύματα, ο 28χρονος γκαρντ-φόργουορντ, είχε στα χέρια του πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μονοετούς διάρκειας με αποδοχές που πλησίαζαν αλλά δε θα έφταναν το ποσό των 900.000 ευρώ.

Δεδομένου πως το συμβόλαιο που έχει στη Μπασκόνια περιλάμβανε ετήσιες αποδοχές ύψους 900.000 ευρώ «καθαρά», ο Γκιεντράιτις χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξε να μείνει στη «Γηραιά Ήπειρο» όπου θα έχει δεδομένο χρόνο συμμετοχής αλλά και υψηλές οικονομικές απολαβές.

Φέτος σε 33 παιχνίδια στη EuroLeague με τη φανέλα των Βάσκων, μέτρησε 12.7 πόντους με 54.7% στα δίποντα, 40.5% στα τρίποντα, 82.4% στις βολές, 3 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.1 κλεψίματα, 1.1 λάθη και 12.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 28:50 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ