Η Μακάμπι δεν θα συμμετέχει στα τουρνουά Ελλάδας και Κύπρου

Η Μακάμπι δεν θα συμμετέχει στα τουρνουά Ελλάδας και Κύπρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ η Μακάμπι δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στα τουρνουά στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα νέα για την Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν είναι καλά όσον αφορά την συμμετοχή της στα τουρνουά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Με εντολή του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ η ομάδα της Μακάμπι δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει εκτός Ισραήλ για τα φιλικά, καθώς δεν έλαβε την απαιτούμενη άδεια από το υπουργείο.

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου επρόκειτο να λάβει μέρος αρχικά στο τουρνουά του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ που θα γίνει στις 4-5/9 με την συμμετοχή της Μονακό και του Λαυρίου.

Ακόμα η Μακάμπι είχε προσκληθεί και στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 9-12/9 με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Τέλος, η Μακάμπι επρόκειτο να έρθει πάλι στις Αθήνα στις 18-19/9, όπου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Από εκεί και πέρα η Μακάμπι στην ανακοίνωση της αναφέρει, πως όλα αυτά τα τουρνουά είναι υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας, οπότε τα πρωτόκολλα υγείας είναι παρόμοια με αυτά των αγώνων. Έτσι για αυτό το λόγο έστειλε επιστολή  στο υπουργείο περιμένοντας την τελική του απάντηση και φυσικά προσδοκώντας το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ