Σβεντ – «Δεν έχω πρόβλημα στην άμυνα, μίλησα πολλές φορές με Ιτούδη»

Σβεντ – «Δεν έχω πρόβλημα στην άμυνα, μίλησα πολλές φορές με Ιτούδη»

Ο Αλεξέι Σβεντ εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε δηλώσεις του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως νιώθει καλά στο αμυντικό κομμάτι και είχε συχνή επικοινωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Έτοιμος να προσφέρει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος, σε δηλώσεις του, έκανε ξεκάθαρο μεταξύ άλλων, πως δε βλέπει κάποια αδυναμία στο αμυντικό του κομμάτι και πως έπαιξε ρόλο η συχνή επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Ιτούδη προτού αποφασίσει να ενταχθεί στην «ομάδα του στρατού».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μίλησα αρκετές φορές με τον κόουτς Ιτούδη. Έχουμε κοινούς στόχους, σε κανέναν μας δεν αρέσει να χάνει και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πως θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φυσικά συζητήσαμε σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής μου και την θέση μου στο παρκέ. Δεν είναι μυστικό πως μπορώ να παίξω στις θέσεις «1», «2», ακόμη και στο «3». Δεν έχει μεγάλη διαφορά για εμένα, ελπίζω πως θα είμαι χρήσιμος και στις τρεις θέσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ΤΣΣΚΑ και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη σεζόν.

Υπήρξαν χρονιές κατά τις οποίες ήμουν ανάμεσα στους κορυφαίους στα κλεψίματα, άρα δεν νομίζω πως θα έχω πρόβλημα στο κομμάτι της άμυνας. Ας περιμένουμε να αρχίσει η σεζόν για να δούμε τι θα συμβεί.

Έχω γίνει εντελώς καλά μετά τους τραυματισμούς της περασμένης σεζόν. Προετοιμαζόμουν για τη νέα σεζόν μαζί με τον πατέρα μου, είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω τα τελευταία 6-7 χρόνια. Ξεκινάω πάντα να δουλεύω ένα μήνα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Προπονούμαστε πολύ στους δρόμους, κάνοντας διατάσεις και διάφορες άλλες ασκήσεις. Μετά από αυτό, πηγαίνουμε και συνεχίζουμε το πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ήμουν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή πως ήθελα να έρθω στην ΤΣΣΚΑ και δεν σκέφτηκα άλλες ομάδες, επειδή ήξερα που θέλω να πάω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ κι όλα τα παιδιά μου έδωσαν συγχαρητήρια. Μιλούσα μαζί τους και όλοι ήταν χαρούμενοι που γύρισα. Τους ξέρω σχεδόν όλους, έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, ενώ με κάποιους ήμουν και συμπαίκτης στο παρελθόν. Με άλλους παίξαμε μαζί στην εθνική ομάδα και γενικά έχουμε μια σπουδαία ομάδα και η σεζόν θα είναι διασκεδαστική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ