Γκεραρντίνι – «Ξέρω τον Τζόρτζεβιτς 30 χρόνια, είναι κάποιος που πάντα θαύμαζα»

Γκεραρντίνι – «Ξέρω τον Τζόρτζεβιτς 30 χρόνια, είναι κάποιος που πάντα θαύμαζα»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ο οποίος αναλαμβάνει τους Τούρκους.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, μετά την αποχώρηση του Ιγκόρ Κοκόσκοφ για το ΝΒΑ, με τον τζένεραλ μάνατζερς των Τούρκων, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, o Iταλός παράγοντας ανέφερε πως γνωρίζει τον Σέρβο προπονητή εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια, ενώ τόνισε ότι πάντα τον θαύμαζε για τη δουλειά του.

Οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι:

«Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστικό πίσω από αυτή την ιστορία, όλα έγιναν με πολύ ξεκάθαρο τρόπο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μας είναι πως όλα έγιναν αρκετά αργά. Αν αυτό συνέβαινε τον Ιούνιο, θα καθόμασταν να αναλύσουμε την κατάσταση, να μιλήσουμε και να βρούμε τη λύση.

Το γεγονός όμως πως όλα έγιναν μέσα στην τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα για μας. Ήταν επίσης πολύ δύσκολο να βρούμε τον επόμενο προπονητή μας, σε ένα τέτοιο χρονικό πλαίσιο.

Λόγω του τάιμινγκ, είχαμε λίγες επιλογές. Το πιο σημαντικό για την απόφασή μας σχετικά με τον νέο προπονητή ήταν η γνώση του, η μόρφωσή του, η προπονητική του καριέρα και η προσωπικότητά του. Αυτά ήταν τα οποία βάλαμε στο τραπέζι για να δούμε τον επόμενο προπονητή.

Ξέρω τον Τζόρτζεβιτς εδώ και 30 χρόνια και είναι κάποιος που πάντα θαύμαζα, αλλά ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του. Βρήκαμε όλα τα στοιχεία που ψάχναμε σε αυτόν και επίσης ένα ακόμα θετικό ήταν ότι έχει δουλέψει με κάποιους από τους τωρινούς μας παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ