Παναθηναϊκός – Η Euroleague θυμήθηκε τα καλύτερα του Μάικ Μπατίστ (vid)

Παναθηναϊκός – Η Euroleague θυμήθηκε τα καλύτερα του Μάικ Μπατίστ (vid)

Ο Μάικ Μπατίστ έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού και η Euroleague θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές του «μπουλντόζα» με την πράσινη φανέλα.

O Μάικ Μπατίστ είχε μία παραπάνω από επιτυχημένη παρουσία στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός ήρθε το καλοκαίρι του 2003 και ούτε ο ίδιος θα περίμενε πως θα είχε αναπτύξει τέτοιες σχέσεις με όσους περιβάλλουν τον σύλλογο.

Ο Μπατίστ φόρεσε την πράσινη φανέλα για μια δεκαετία και σήκωσε ό,τι τρόπαιο υπήρχε προς διεκδίκηση. Με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο και τον Διαμαντίδη στο παρκέ έζησε απίστευτες στιγμές, οι οποίες θα τον συνδέουν για πάντα με τον Παναθηναϊκό.

Ειδικά όμως η συνεργασία του με τον «3D» έχει μείνει στην ιστορία ως η καλύτερη των τελευταίων χρόνων, στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Μπατίστ αγωνίστηκε συνολικά 204 φορές με το τριφύλλι στο στήθος στην Euroleague, η οποία του ετοίμασε ένα βίντεο τρεισήμισι περίπου λεπτών με τις καλύτερες στιγμές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μπατίστ πανηγύρισε συνολικά τρεις κατακτήσεις με τον Παναθηναϊκό (2007 – 2009 – 2011), ενώ θυμίζουμε πως αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους των πυρκαγιών της Εύβοιας, μέσα από την δημοπράτηση ατομικών του βραβείων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ