Μακάμπι Τελ Αβίβ – Έτοιμη να σπάσει το φράγμα των 10 χιλιάδων διαρκείας!

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Έτοιμη να σπάσει το φράγμα των 10 χιλιάδων διαρκείας!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει κάνει ρεκόρ στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει πουλήσει πάνω από 9500 εισιτήρια, πράγμα το οποίο αποτελεί έκπληξη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, αποτελεί ήδη την είδηση του καλοκαιριού. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δε, φαίνεται πως πριν ακόμη ξεκινήσει η νέα σεζόν της Euroleague, είναι πρωταθλήτρια στα διαρκείας! Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «basketnews.com» έχει πουλήσει περίπου 9500 εισιτήρια διαρκείας, ενώ αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί κατά πολύ, τόσο που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεπεράσει τα 10.000 εισιτήρια.

Υπενθυμίζεται πως κάθε χώρα, έχει θεσπίσει διαφορετικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, πράγμα το οποίο σημαίνει πως ο αριθμός των οπαδών διαφέρει και συνεπώς κάποιες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν περισσότερους φιλάθλους.  Στην Ελλάδα συγκεκριμένα , στα κλειστά γήπεδα, ο συνολικός αριθμός φιλάθλων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 8000 άτομα.

Μέχρι στιγμής, από τα στοιχεία που προκύπτουν, ο Ολυμπιακός έχει πουλήσει περίπου 2000 εισιτήρια έως τώρα, με τον αριθμό να αυξάνεται σταδιακά, ενώ αντίστοιχα η Ζαλγκίρις έχει στόχο την πώληση 3000 εισιτηρίων.  Στους ρυθμούς των διαρκείας και ο  Ερυθρός Αστέρας ο οποίος στοχεύει στην πώληση 1400 καρτών διαρκείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ