Αιχμές προέδρου Ερυθρού Αστέρα για Ομπράντοβιτς – «Είχε αγάπη ως το τελευταίο ευρώ για να γεμίσει το πορτοφόλι του!»

Αιχμές προέδρου Ερυθρού Αστέρα για Ομπράντοβιτς – «Είχε αγάπη ως το τελευταίο ευρώ για να γεμίσει το πορτοφόλι του!»

Οι σχέσεις Ερυθρού Αστέρα και Σάσα Ομπράντοβιτς έφτασαν μέχρι και τα δικαστήρια, με τον πρόεδρο της σερβικής ομάδας Νεμπόισα Τσόβιτς να αφήνει τις αιχμές του για τον 52χρονο τεχνικό

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε προχωρήσει στην απόλυση του Σάσα Ομπράντοβιτς μεσούσης της περασμένης σεζόν με αποτέλεσμα ο Σέρβος προπονητής να κάνει προσφυγή προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που προβλέπονταν από το διετές συμβόλαιό του.

Ο Ομπράντοβιτς δικαιώθηκε, «ραγίζοντας» τις σχέσεις μεταξύ του ιδίου και της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» με τον πρόεδρου του Ερυθρού, Νεμπόισα Τσόβιτς να αφήνει αιχμές για τον άλλοτε προπονητή της ομάδας.

«Την περσινή σεζόν ζήσαμε μεγάλες χαρές αλλά και μια μεγάλη απογοήτευση όσον αφορά την πρόσληψη ενός προπονητή από τον οποίο είχαμε μεγάλες προσδοκίες. Αναφέρομαι στον Σάσα Ομπράντοβιτς. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό το θέμα, όμως είναι απίστευτο ότι ένας θρύλος του Ερυθρού Αστέρα χρέωσε το κλαμπ 645.000 για τέσσερις μήνες! Μιλάνε για ιστορίες αγάπης στον αθλητισμό… Αυτό ήταν αγάπη ως το τελευταίο ευρώ για να γεμίσει το πορτοφόλι του! Όποιος μιλάει για αγάπη στα σπορ δεν είναι ειλικρινής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ