Έξαρση κρουσμάτων στη Μακάμπι, δεν έρχεται στο τουρνουά του ΣΕΦ!

Έξαρση κρουσμάτων στη Μακάμπι, δεν έρχεται στο τουρνουά του ΣΕΦ!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ακύρωσε τη συμμετοχή της στο τουρνουά του ΣΕΦ για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και τη θέση της θα πάρει το Περιστέρι

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως χθες (31/08) είχε εντοπιστεί κρούσμα στην ομάδα του Ισραήλ με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Εν τέλει, οι φόβοι των Ισραηλινών επιβεβαιώθηκαν και φαίνεται πως υπάρχει διασπορά του ιού αφού σήμερα βρέθηκαν τρία ακόμα κρούσματα.

Τα πολλαπλά κρούσματα της Μακάμπι κατέστησαν αδύνατο το ταξίδι της στην Ελλάδα για το φιλικό τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ.

Λόγω της ξαφνικής αυτή εξέλιξης, τη θέση της ομάδας του λαού θα πάρει το Περιστέρι, ενώ θα αναδιαμορφωθεί και το πρόγραμμα των αγώνων.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν το Λαύριο το Σάββατο στις 20:30, ενώ λίγο νωρίτερα (18:00) θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στη Μονακό και το Περιστέρι. Την Κυριακή θα αναμετρηθούν οι δυο χαμένοι κι οι δυο νικητές των ημιτελικών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ