Μάλαγα – Παναθηναϊκός : Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Μάλαγα – Παναθηναϊκός : Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο (16/3) στις 22:00. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, πρώτος διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και μαζί του οι Πέτρικ Μαντίλα (Φινλανδία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία). Ο πασίγνωστος Ιταλός ρέφερι έχει σφυρίξει σε […]

Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο (16/3) στις 22:00.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, πρώτος διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και μαζί του οι Πέτρικ Μαντίλα (Φινλανδία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία).

Ο πασίγνωστος Ιταλός ρέφερι έχει σφυρίξει σε ματς των πρασίνων τρεις φορές τη φετινή σεζόν, με την αυριανή να είναι η τέταρτη. Συγκεκριμένα, ήταν διαιτητής στη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ επί της Ρεάλ Μαδρίτης (82-80) και στις εκτός έδρας ήττες από Βαλένθια (67-63) και Φενέρμπαχτσέ (67-62).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ