Χέιζ – «Ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλους στην Μπαρτσελόνα»

Χέιζ – «Ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλους στην Μπαρτσελόνα»

Ο Νάιτζελ Χέιζ μίλησε για την επιλογή του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και για την προοπτική του ΝΒΑ.

Ο Νάιτζελ Χέιζ αποχώρησε από τη Ζάλγκιρις Κάουνας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, με τον Αμερικανό να μιλά για τους στόχους του με την ομάδα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επισημαίνοντας πως γνωρίζει πως να παίρνει το καλύτερο από κάθε παίκτη, αλλά και για την προοπτική του ΝΒΑ.

Οι δηλώσεις του Νάιτζελ Χέιζ:

Για τη μετακίνηση στην Μπαρτσελόνα: «Νιώθω πολύ όμορφα που βρίσκομαι εδώ, λόγω της ιστορίας της ομάδας. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ του πλανήτη. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague. Θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε πολλά ματς και ελπίζω και πολλούς τίτλους. Επίσης, η Βαρκελώνη είναι φανταστική πόλη».

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Είναι τρομερός προπονητής. Όλοι ξέρουν τη φήμη που είχε ως παίκτης και που έχει τώρα ως τεχνικός. Είναι δύσκολο να παίζεις για εκείνον, αλλά ξέρει πώς να σου βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό, για να βοηθάς την ομάδα να νικάει».

Για τα στοιχεία του παιχνιδιού του: «Είμαι ευέλικτος πάνω στο παρκέ. Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις, πράγμα που κάνω τελευταία. Αμυντικά μπορώ να καλύψω αρκετές θέσεις και στην επίθεση είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε διαφορετικά σημεία πάνω στο παρκέ, για να συνεισφέρεις με πολλούς τρόπους».

Για το ΝΒΑ: «Θα ήταν ωραίο να παίξω στο ΝΒΑ. Όμως, υπάρχουν λίγες ανοιχτές θέσεις. Αν δεν πιάσεις μία, πρέπει να δουλέψεις για να βελτιωθείς. Πρέπει να παίζεις για να προσέχεις την οικογένειά σου. Γι’ αυτό και ήρθα στην Μπαρτσελόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ