Τρινκιέρι – «Είμαστε τυχεροί που κρατήσαμε έναν δυνατό κορμό»

Τρινκιέρι – «Είμαστε τυχεροί που κρατήσαμε έναν δυνατό κορμό»

Ο Αντρέα Τρινκέρι σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Αντρέα Τρινκέρι, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς και για το πώς θα ήθελε να είναι η ομάδα του τη νέα σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός προετοιμάζεται για τη δεύτερη του χρόνια στην ομάδα. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον Οθέλο Χάντερ, που τον θεωρεί έναν πολύ έμπειρο παίκτη και ηγέτη της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στις απώλειες των παικτών από το περσινό ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Τρινκέρι στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου:

«Πέρασα όλο το καλοκαίρι σκεπτόμενος αυτά που θα ήθελα να πετύχουμε. Πέρσι είχαμε μια ομάδα με ατέλειες, όμως βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε σχεδόν τέλεια. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ.

Το πνεύμα ήταν μοναδικό. Επιστρέψαμε τόσες φορές απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Θέλω να φτιάξουμε ξανά μια νοοτροπία ομάδας που δεν θέλει να χάνει. Αυτό είναι σημαντικότερο σε σχέση με το να διδάσκεις πράγματα».

«Τώρα είμαστε στην 18η θέση, αλλά θέλω να βελτιωνόμαστε κάτα μια θέση καθημερινά. Όλες οι ομάδες είναι καλύτερες τώρα, οι μεταγραφές, τα ονόματα ήταν ξανά εξαιρετικά αυτό το καλοκαίρι. Επομένως ο στόχος μας τώρα είναι να ξεκινήσουμε από τα χαμηλά. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, ασχέτως του ποιοι είναι τραυματίες ή κουρασμένοι».

«Μερικές φορές χρειάζονται μόνο τρεις προτάσεις για να καταλάβεις πως έχεις την ίδια οπτική των πραγμάτων με κάποιον. Ο Οθέλο είναι ηγέτης, ένας πάρα πολύ έμπειρος παίκτης. Έφτασε εδώ πολύ καλά προετοιμασμένος, σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με νεότερους παίκτες, αυτό για εμένα τα λέει όλα. Θέλει να κερδίζει, θέλω κι εγώ το ίδιο».

«Αρκετά συμβόλαια έληξαν. Οι δύο καλύτεροι μας παίκτες, Ρέινολντς και Μπάλντγουιν, υπέγραψαν σε άλλες ομάδες. Το ξέραμε εκ των προτέρων και μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Είμαστε τυχεροί που κρατήσαμε έναν δυνατό κορμό, με τους Λούτσιτς που είναι ο ηγέτης μας, Σίσκο, Μπαμπ, Ζίπσερ και Ραντόσεβιτς, μετά από μια φανταστική σεζόν».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ