Παπαπέτρου : «Δεν μπορείς να χάνεις με κατεβασμένα χέρια, όταν δεν βάζεις τα σουτ»

Παπαπέτρου : «Δεν μπορείς να χάνεις με κατεβασμένα χέρια, όταν δεν βάζεις τα σουτ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα, στάθηκε στη ψυχολογική ανεντιμότητα του Ολυμπιακού και στο γεγονός πως έχασαν με κάτω τα χέρια από τους Καταλανούς.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να μην κάνει την αυτοκριτική του μετά από μια τόσο κακή εμφάνιση, αναφέροντας πως η ομάδα δεν αντέδρασε καθόλου καλά όταν τα σουτ δεν μπήκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παπαπέτρου στην κάμερα της NOVA:

«Δεν μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα επέβαλε το ρυθμό της, πηγαίνει πρώτη σε όλες τις μπάλες. Δεν ήμασταν όσο έτοιμοι έπρεπε, κυρίως ψυχολογικά. Σίγουρα αυτή η ήττα μπορεί να στοιχίσει. Είναι μία κακή ήττα, αλλά είναι και ο τρόπος που παίξαμε, η εμφάνιση. Πρέπει να βελτιωθούμε, να δούμε τι κάναμε λάθος και να παίξουμε καλύτερα.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτή την ήττα, όπως δεν μένουμε και σε μεγάλες νίκες. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά δεν τα βάλαμε. Όταν δεν τα βάζεις, πρέπει να παλέψεις σε άλλους τους τομείς. Εμείς αυτό δεν κάναμε. Δεν μπορείς να χάνεις με κατεβασμένα χέρια, όταν δεν βάζεις τα σουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ