Εφές – Ενσωματώνεται στην προετοιμασία ο Λάρκιν

Εφές – Ενσωματώνεται στην προετοιμασία ο Λάρκιν

Ο Λάρκιν επέστρεψε στην Τουρκία και αφού πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εφές.

Ο Αμερικάνος σούπερσταρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές επέστρεψε χθες το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη ενώ σήμερα υποβλήθηκε στις καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και αφού όλα ήταν εντάξει αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εφές.

Κατά την διάρκεια των διακοπών του που βρισκόταν στην Αμερική ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων ώστε να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση για να μπορέσει να ενταχθεί και πάλι στην ομάδα.

Ο Λάρκιν αναμένεται σύντομα να ενσωματωθεί στην ομάδα του Αταμάν, ενώ πρόκειται να πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής στα επόμενα φιλικά της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Όπως όλα δείχνουν ο Λάρκιν θα καταφέρει να δώσει το παρών και στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος το οποίο θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

Την περσινή χρονιά όπου και η Εφές κατέκτησε την Ευρωλίγκα ο Λάρκιν ήταν ο καλύτερος της παίκτης και την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου ενώ μέσο όρο είχε 15,1 πόντους 4, 1 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ σε 35 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ