Μορασκίνι – «Πολύ σημαντικός για εμάς ο Μήτογλου»

Μορασκίνι – «Πολύ σημαντικός για εμάς ο Μήτογλου»

Ο Ρικάρντο Μορασκίνι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ντίνο Μήτογλου ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι παίκτης με ρόλο στην φετινή εκδοχή της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ντίνος Μήτογλου αποκτήθηκε φέτος από την Αρμάνι, αφήνοντας την Ελλάδα για τη γειτονική Ιταλία. Ο Ρικάρντο Μορασκίνι αναφέρθηκε στο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Μιλάνου από τον Παναθηναϊκό, κάνοντας σαφές ότι υπολογίζεται και εκτίμησε ότι η παρουσία του θα παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στη Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Σε γενικές γραμμές, οι νέοι παίκτες βρέθηκαν αμέσως καλά στην ομάδα. Σίγουρα ο Μήτογλου κατά τη γνώμη μου θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια. Έχει δύο διαστάσεις, παίζει στο χαμηλό πόστ, παίζει μακριά από το καλάθι, έχει καλό σουτ, θα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης.

«Ο Ντίνος, όπως και ο Νικολό Μέλι, είναι δύο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ζακ ΛεΝτέι. Μας βοήθησε πολύ πέρυσι, ήταν πιθανότατα ο πραγματικός MVP στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην Euroleague τα πήγε πολύ καλά. ήταν σημαντικός παίκτης. Φέτος έχουμε δύο στοιχεία που μπορούν να μας δώσουν μια διαφορετική διάσταση παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ