Ο Ματσιούλις ανακοίνωσε την απόσυρση από την ενεργό δράση (pic, vids)

Ο Ματσιούλις ανακοίνωσε την απόσυρση από την ενεργό δράση (pic, vids)

Τέλος σε μια σπουδαία καριέρα 19 ετών έβαλε ο Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος ανακοίνωσε μέσω των social media την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

Παίζοντας μπάσκετ στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο για πολλά χρόνια, ο Γιόνας Ματσιούλις έκρινε πως ήρθε η ώρα να πει «αντίο» στην ενεργό δράση στην ηλικία των 36 ετών.

Ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού αλλά και της ΑΕΚ, με την οποία έκλεισε και την καριέρα του, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το μπάσκετ μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θυμάμαι πώς χθες ξεκίνησαν όλα. Το παιδί που πήγε στη μητέρα και τη θεία του με την ιδέα να καταναλώνει την ενέργειά του κάπως, παίζοντας και κάνοντας γυμναστική με τα άλλα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε πως τα χρόνια που θα ακολουθούσαν, οι απλές επιθυμίες θα μετατρέπονταν σε μια σπουδαία καριέρα, η οποία ήρθε η ώρα να τελειώσει»

Έχοντας αγωνιστεί για 12 σεζόν στην EuroLeague με τις φανέλες των Ζαλγκίρις Κάουνας, Αρμάνι Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκού, μέτρησε συνολικά 7.6 πόντους με 50% στα δίποντα, 35.8% στα τρίποντα, 71.1% στις βολές, 3.1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 239 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ