Θορθάνο: «Στο δεύτερο ημίχρονο χτίσαμε από την άμυνα»

Θορθάνο: «Στο δεύτερο ημίχρονο χτίσαμε από την άμυνα»

Για τα στοιχεία που οδήγησαν στην νίκη, τις αλλαγές στο τέταρτο δεκάλεπτο και στη σημασία της εκτός έδρας νίκη μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ Ίνιγκο Θορθάνο

Η αλλαγή προσέγγισης παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην εκτός έδρας νίκη επί της Μάλαγα στην Ισπανία (79-90), σύμφωνα με όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή του Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή του Τσάβι Πασκουάλ:

«Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πάρα πολλά εύκολα σουτ. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε την επίθεση από την επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό που αλλάξαμε ήταν ότι χτίσαμε την επίθεση από την άμυνα».

Σε ερώτηση σχετικά με τις αλλαγές στο τέταρτο δεκάλεπτο: «Στην Formula 1, ένα αμάξι είναι τέλειο και τρέχει με 300 δεν κάνεις αλλαγές. Έτσι και εμείς είχαμε ενέργεια και ήμασταν δυνατοί και ακόμα και στο τέλος δεν υπήρχε πρόβλημα και συνεχίσαμε να παίξουμε με αυτή την πεντάδα. Αν βλέπετε Formula 1 θα καταλάβετε»

Για τη σημασία της εκτός έδρας νίκης: «Είναι σημαντικό για εμάς γιατί σε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας δεν τα καταφέρναμε. Ήταν σημαντικό για εμάς για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Είναι καλό και για την ψυχολογία της ομάδας να νιώθει πως μπορεί να κερδίζει και μακριά από το γήπεδό της. Είναι σημαντικό γιατί καταφέραμε να κάνουμε την πρώτη νίκη μας φέτος στην Ισπανία. Εκτός έδρας ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε για να δούμε διαφορετικά τα επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ