Παπαπέτρου – «Λυπημένοι για το περιστατικό με τον Άαρον Γουάιτ»

Παπαπέτρου – «Λυπημένοι για το περιστατικό με τον Άαρον Γουάιτ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ πριν την έναρξη του φιλικού προετοιμασίας του Παναθηναϊκού με την Βίρτους Μπολόνια στο Audi Dome.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας τη στεναχώρια του για το συγκεκριμένο συμβάν.

Ο 27χρονος φόργουορντ είπε πριν από το ματς:  Ο Άαρον ήταν συμπαίκτης μου, φίλος μου και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Εγώ και ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για αυτό το περιστατικό.

Νομίζω δεν έγινε εσκεμμένα. Όσον αφορά το παιχνίδι είχαμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο αλλά είμαστε στην αρχή της σεζόν και είναι λογικό να συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και στα 40 λεπτά».

Ο αρχηγός των πρασίνων πρόσθεσε στη συνέχεια πως «είναι πολύ σημαντικό που μείναμε κάποια παιδιά γιατί γνωριζόμαστε ο ένας με τον άλλον. Φυσικά έχουμε νέους παίκτες, νέα πρόσωπα, νέο προπονητή και θα χρειαστεί χρόνος να προσαρμοστούμε σε αυτά που θέλει ο κόουτς. Και να κάνουμε το καλύτερο στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ