All in για Μάικ Τζέιμς – Αυτές οι ομάδες στρώνουν χαλί στον Αμερικανό

All in για Μάικ Τζέιμς – Αυτές οι ομάδες στρώνουν χαλί στον Αμερικανό

Ο Μάικ Τζέιμς κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήδη τρεις ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Ο Μάικ Τζέιμς κατάφερε να λύσει τα «δεσμά» που τον έδεναν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να μείνει ελεύθερος, με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ μέχρι το 2023.

Οι κακές σχέσεις του Αμερικανού με τον Δημήτρη Ιτούδη καθιστούσαν αδύνατη την παραμόνη του στην «ομάδα του στρατού» και η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές αποτελούσε μονόδρομο.

Πλέον, ο Τζέιμς μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις επιλογές που έχει στο τραπέζι να είναι τρεις. Η Μονακό, η Ζενίτ και η Φενέρ.

Οι Μονεγάσκοι είναι αυτοί που φέρονται να έχουν κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του 31χρονου γκαρντ και θέλουν να ολοκληρώσουν το μεγάλο «μπαμ», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα BeBasket.

Για το λόγο αυτό είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Τζέιμς για να τον πείσουν να πει το «ναι».

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε εξέλιξη, με τον Αμερικανό να έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως θα ήθελε να αγωνιστεί μια μέρα στο Πριγκιπάτο.

Η Ζενίτ έχει να αντιπαρατάξει το γνώριμο περιβάλλον και το δυνατό πορτοφόλι. Οι Τσάβι Πασκουάλ, Μάνο Παπαδόπουλος και Διαμαντής Παναγιωτόπουλος γνωρίζουν καλά τον Τζέιμς από την συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί η ρωσική ομάδα να απέκτησε τον Σαμπάζ Ναπίερ για την θέση του βασικού πόιντ γκαρντ, αλλά η πιθανότητα να κάνει δικό της και τον Αμερικανό γκαρντ εξιτάρει την διοίκηση, με τα χρήματα να μην ενδέχεται να σταθούν εμπόδιο.

Τέλος, υπάρχει και η Φενέρ, αν και η περίπτωσή της είναι διαφορετική. Ο λόγος είναι η αναφορά των Τούρκων σε δημοσιεύματα του Ντονάτας Ουρμπόνας, τη στιγμή που ο δημοσιογράφος διέψευσε πως ανέφερε κάτι σχετικό με το θέμα.

Οπότε μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με το ενδιαφέρον της Φενέρ, με τον Μάικ Τζέιμς να βλέπει τις επιλογές να περιορίζονται όσο περνάει ο χρόνος και πλησιάζει η ενάρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ