Ράντονιτς – «Εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες ο Γουάιτ»

Ράντονιτς – «Εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες ο Γουάιτ»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τους πολλούς τραυματισμούς που έχει να διαχειριστεί ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά και για την κατάσταση του Άαρον Γουάιτ.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πληγεί από τους τραυματισμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο προπονητής της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε και στον Άαρον Γουάιτ που χτύπησε σοβαρά το χέρι του στη φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να σταθώ στα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε από την αρχή. Ελπίζαμε να ξεπεραστούν όλα και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και ενώ όλα πήγαιναν καλά, στο τουρνουά του Μονάχου άλλαξε αυτό.

Θα ήταν μεγάλο ρίσκο για εμάς να πάμε για φιλικά στην Ελλάδα (σ.σ. είχαν προγραμματιστεί με ΑΕΚ και Προμηθέας Πάτρας). Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Περιμένουμε το πρώτο ματς με την Σπλιτ, όπου θα έχουμε πολλές απουσίες, ελπίζοντας να μην επηρεάσουν το αποτέλεσμα».

Για τον Άαρον Γουάιτ: «Είναι δύσκολο να πω πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Άαρον Γουάιτ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο παρκέ για τους επόμενους τρεις μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ