Ο Αταμάν ξαναχτυπά – «Με δύο superstars, η Εφές θα έφτανε στους τελικούς του ΝΒΑ»

Ο Αταμάν ξαναχτυπά – «Με δύο superstars, η Εφές θα έφτανε στους τελικούς του ΝΒΑ»

Ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε στη διάρκεια της media day της Αναντολού Εφές, πως με την προσθήκη δύο superstars στην ομάδα θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Εργκίν Αταμάν φροντίζει ώστε οι δηλώσεις του να μένουν για αρκετό καιρό στην επικαιρότητα.

Η media day της Αναντολού Εφές ενόψει της νέας σεζόν στη Euroleague, όπου θα μπει με σκοπό να προασπίσει τα σκήπτρα, έδωσε την ευκαιρία στον Τούρκο προπονητή να ξαναχτυπήσει.

Ο Αταμάν είχε δηλώσει προ ημερών, πως με το υπάρχον ρόστερ η Εφές θα έμπαινε στα playoffs του ΝΒΑ. Ο Μάικ Τζέιμς έσπευσε να τον συνετίσει, αλλά μάταια, καθώς ο 55χρονος το πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Αυτή τη φορά ανέφερε, πως αν η Εφές είχε στο ρόστερ της δύο superstars και συγκεκριμένα τους Μάικ Τζέιμς και Εβάν Φουρνιέ, τότε θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τους τελικούς του ΝΒΑ. Πρόσθεσε πως εάν ήταν προπονητής στην Αμερική, θα χρησιμοποιούσε τον Σέιν Λάρκιν τουλάχιστον 30 λεπτά σε κάθε αγώνα.

«Με την εμπιστοσύνη που έχω στη δική μου ομάδα, λέω τα εξής: Η πρωταθλήτρια της EuroLeague, Εφές, θα έπαιζε στα πλέι οφ του ΝΒΑ και ακόμη και στους tελικούς με την υποστήριξη δύο αστέρων του ΝΒΑ. Εμπιστεύομαι πολύ τους παίκτες μου. Κάθε τόσο, οι σκάουτερ του ΝΒΑ μας καλούν και ρωτούν για τους παίκτες μας. Αν ήμουν προπονητής οποιασδήποτε ομάδας του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή, ο Λάρκιν θα έπαιζε μεταξύ 25 και 30 λεπτών στην ομάδα μου, αλλά σκέφτονται διαφορετικά«, ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ