O Μάικ Τζέιμς οδεύει στην Μονακό

O Μάικ Τζέιμς οδεύει στην Μονακό

O Μάικ Τζέιμς φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την Μονακό και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία.

Ο Μάικ Τζέιμς φαίνεται πως τα βρήκε με την Μονακό και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα στην Γαλλία κάτι που αποτελεί σίγουρα μια πολύ εντυπωσιακή κίνηση της γαλλικής ομάδας.

Η πρωτοεμφανιζόμενη στην Ευρωλίγκα Μονακό θέλει να κάνει δικό της τον Μάικ Τζέιμς λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν και δείχνει να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη ενόψει της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας η Μονακό ολοκληρώνει το μπαμ φτάνοντας σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αγωνιστεί με την φανέλα της Μονακό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι άνθρωποι της Μονακό είναι έτοιμοι να του προσφέρουν ένα εξαιρετικά πλούσιο συμβόλαιο για τον κάνουν δικό τους και όπως λέγεται τέτοιο συμβόλαιο δεν θα έχει δοθεί ξανά σε παίκτη σε ομάδα της Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ