Γκασόλ – «Αν συνεχίσω το μπάσκετ θα είναι μόνο για την Μπαρτσελόνα»

Γκασόλ – «Αν συνεχίσω το μπάσκετ θα είναι μόνο για την Μπαρτσελόνα»

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του, αναφέροντας πως αν το κάνει θα είναι μόνο για την Μπαρτσελόνα.

Στην Μπαρτσελόνα περιμένουν την απάντηση του Πάου Γκασόλ για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, με τον Ισπανό να μην έχει αποφασίσει ακόμα.

Ο πολύπειρος σέντερ σε δηλώσεις του τόνισε πως αν τελικά πατήσει και πάλι παρκέ θα είναι μόνο για τους «μπλαουγκράνα» και ότι σκέφτεται διαρκώς για το τι θα κάνει.

Οι δηλώσεις του Πάου Γκασόλ:

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου να αγωνίζεται άλλη ομάδα στην Ευρώπη πέραν της Μπαρτσελόνα. Δεν θα έβγαζε νόημα. Εξαρτάται από εμένα και την οικογένειά μου, συναναστρεφόμαστε με το άθλημα που αγαπώ πολλά χρόνια, και έχει γίνει ένα μέρος της ζωής μου που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Πήρα τον χρόνο μου μετά το Τόκιο να το σκεφτώ και να απομακρυνθώ από τα πράγματα. Αν συνεχίσω να παίζω, παίρνω μεγάλο ρίσκο καθώς έχω πιέσει το σώμα μου αρκετά. Πρέπει να δω τα θετικά και τα αρνητικά.

Μου έχουν μείνει μερικοί ακόμα… γύροι, αλλά η σταθερότητα είναι κάτι που δεν είχαμε στην οικογένειά μου. Υπάρχουν μέρες που θέλω να προπονούμαι και άλλες που δεν το βλέπω τόσο πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ