Τζέιμς – «Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα τη Μονακό»

Τζέιμς – «Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα τη Μονακό»

Ο Μάικ Τζέιμς, μέσω των δηλώσεών του, εκμυστηρεύτηκε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μονακό

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί και επίσημα παίκτη της Μονακό με τη γαλλική ομάδα να ρίχνει τη «βόμβα» του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο 31χρονος Αμερικανός σε δηλώσεις του αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να υπογράψει στην «σταχτοπούτα» της EuroLeague, κάνοντας λόγο για ανάγκη μιας νέας πρόκλησης στην καριέρα του.

Παράλληλα, μίλησε για μεγάλες φιλοδοξίες από πλευράς του παρά τον τίτλο του αουτσάιντερ που φέρει η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζέιμς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Αναζητούσα πραγματικά μία διαφορετική και εξαιρετική πρόκληση στην καριέρα μου. Ήθελα να ξεκινήσω κάτι καινούριο, σε σύγκριση με την εμπειρία που είχα μέχρι σήμερα στην καριέρα μου. Αποτελεί μία νέα περιπέτεια και θέλω να αποδείξω ότι είμαι παίκτης αξίας στο όμορφο Μονακό. Στόχος μου είναι όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Μονακό και ανυπομονώ να κάνω αυτό που αγαπώ στη Γαλλία, σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να γνωρίσω και τους νέους μου συμπαίκτες, ελπίζοντας να κάνουμε ωραία πράγματα. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά έρχομαι με μεγάλες φιλοδοξίες, ώστε να φέρουμε την ομάδα στο υψηλότερο πιθανό επίπεδο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ