Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς – «Μας τιμά πάντα, ανεξαρτήτως προγράμματος της ομάδας του»

Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς – «Μας τιμά πάντα, ανεξαρτήτως προγράμματος της ομάδας του»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το παρών στη συνέντευξη τύπου για το τουρνουά στη μνήμη του πατέρα του και είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το γεγονός πως πάντα απαντά θετικά στις προσκλήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραβρέθηκε στη συνέντευξη τύπου για τρίτο τουρνουά που γίνεται προς τιμήν του πατέρα του. Αφού πρώτα έδωσε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Ίβκοβιτς, στη συνέχεια έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λέγοντας πως ο Σέρβος κόουτς απαντά θετικά σε οποιαδήποτε πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανεξαρτήτως του προγράμματός του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να συλλυπηθώ την οικογένεια του κ. Ίβκοβιτς. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ανθρώπους του μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι εδώ, να προχωράς σε αυτό το γήπεδο, σε αυτούς τους διαδρόμους και να μη βλέπεις κάπου τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Αυτό το τουρνουά, μας δίνει τη δυνατότητα να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες και τους προπονητές που αποδέχθηκαν την πρόταση. Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ, θέλω να πω στο φίλο Ζέλικο που η απάντηση είναι πάντα ναι, ανεξαρτήτως προγράμματος και προετοιμασίας. Μαζί του έγιναν όλα αυτά που βλέπετε εδώ μέσα και είναι σημαντικό να βλέπεις ότι έχεις φίλους που σέβονται και τιμούν το παρελθόν.

Εύχομαι να κερδίσει η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά και η καθεμία να βγάλει τα συμπεράσματα της. Να είναι μια χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που αποδέχθηκαν την πρόταση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ