Λάκοβιτς – «Για τον Παύλο ο Παναθηναϊκός δεν ήταν δουλειά αλλά οικογένεια»

Λάκοβιτς – «Για τον Παύλο ο Παναθηναϊκός δεν ήταν δουλειά αλλά οικογένεια»

Ο Γιάκα Λάκοβιτς τόνισε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε τον Παναθηναϊκό ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κλαμπ στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Ο Γιάκα Λάκοβιτς πέρασε μια γεμάτη τετραετία στον Παναθηναϊκό, φορώντας τα πράσινα από το 2002 μέχρι το 2006.

Σε αυτή τη περίοδο κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, με τον Σλοβένο να έχει ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια την προπονητική πορεία.

Από το 2019 βρίσκεται στον πάγκο της Ουλμ, με την γερμανική ομάδα να αντικαθιστά την Μακάμπι και να δίνει το παρών στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Λάκοβιτς μίλησε στη συνέντευξη τύπου και τόνισε πως όλα όσα έκανε ο μεγάλος ηγέτης του τριφυλλιού, μετέτρεψαν τον Παναθηναϊκό σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κλαμπ του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβένος τεχνικός:

«Εκ μέρους της Ουλμ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είμαστε εδώ μαζί με τρεις ιστορικές ομάδες. Είναι τιμή για εμάς που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Το πιο σημαντικό είναι να τιμήσουμε τον κύριο Παύλο, τον θρυλικό πρόεδρο που έφερε μαζί με την οικογένειά του στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ήμουν τυχερός που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας κι ένιωσα τη ζεστασιά και την αγάπη του κυρίου Παύλου. Ήταν ένας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κλαμπ στο παγκόσμιο μπάσκετ. Για αυτόν, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν δουλειά αλλά οικογένεια. Ένιωθε πως όλοι ήμασταν οικογένειά του. Αυτό ήταν το πιο χαρακτηριστικό. Έδειχνε αγάπη για όλους, ήταν κοντά στους πάντες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ