Ερτέλ – «Στην Μπαρτσελόνα δεν με σεβάστηκαν»

Ερτέλ – «Στην Μπαρτσελόνα δεν με σεβάστηκαν»

Ο Τομά Ερτέλ μίλησε στην «Pais» για τα όσα δεινά πέρασε στη θητεία του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Τομά Ερτέλ δεν είχε να πει και τα καλύτερα για την θητεία του στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας σε συνέντευξή του στην ισπανική «Pais» πως οι «μπλαουγκράνα» δεν τον σεβάστηκαν.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Καταλονίας τον άφησε εκτός του αεροπλάνου επιστροφής στην Ισπανία μετά από ένα παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, με τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να φτάνουν στα άκρα.

Πλέον, ο Ερτέλ βρίσκεται στο αντίπαλο δέος, την Ρεάλ Μαδρίτης, για την οποία έχει να πει μόνο θετικά σχόλια για την έως τώρα παρουσία του εκεί.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Τομά Ερτέλ στην «Pais»:

Για τις διαφορές στη δουλειά ανάμεσα στον Λάσο και τον Γιασικεβίτσιους: «Βοηθάει το γεγονός ότι και οι δύο ήταν γκαρντ. Ωστόσο, η διαφορά είναι ότι ο ένας δεν με ήθελε (σ.σ. Σάρας) και ο άλλος με θέλει πολύ (σ.σ. Λάσο). Οπότε, το καλύτερο για μένα είναι ότι συνεργάζομαι με τον Λάσο. Από την ημέρα που πήγα στη Ρεάλ τόσο η ομάδα, όσο και ο προπονητής με έκαναν να νιώσω ότι με θέλουν πολύ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν είχε πρόβλημα σταθερότητας η Μπαρτσελόνα: «Ναι είχε. Άλλαξαν τρεις φορές προπονητή, όπως και την ομάδα άλλαξαν τρεις φορές. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις, εάν δεν έχει την ίδια ομάδα για μερικά χρόνια…».

Για το «διαζύγιο» με τους «μπλαουγκράνα»: «Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για μένα και την οικογένειά μου. Δεν περιμέναμε να ζήσουμε μία τέτοια κατάσταση, αλλά τουλάχιστον η κατάληξη ήταν εξαιρετική. Ήταν το καλύτερο που μας συνέβη. Για κάθε επαγγελματία αποτελεί όνειρο να παίξει στη Ρεάλ».

Για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, που οι Καταλανοί τον… παράτησαν: «Ήταν δύσκολη η κατάσταση, καθώς ανησυχούσε πολύ η οικογένειά μου. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές. Η Μπαρτσελόνα δεν με σεβάστηκε. Ήμουν για αρκετά χρόνια εκεί και μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο. Αλλά, θα πρέπει τα αρνητικά να τα μετατρέπεις σε θετικά. Τώρα, αφού το ξεπέρασα αυτό, είμαι στο ιδανικό μέρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ