Βατούτιν – «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να συμφιλιωθούν Ιτούδης και Τζέιμς»

Βατούτιν – «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να συμφιλιωθούν Ιτούδης και Τζέιμς»

Ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε ατην προσπάθεια της ΤΣΣΚΑ να λύσουν τις διαφορές τους Ιτούδης και Τζέιμς, ώστε να παραμείνει στην ομάδα ο Αμερικανός.

Το «σίριαλ» του Μάικ Τζέιμς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έλαβε τέλος, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να πηγαίνει τελικά στην Μονακό, όμως ο Αντρέι Βατούτιν αποκάλυψε πως η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να συμφυλιώσει τους δύο άντρες, καθώς ήλπιζαν να βρουν έστω και «στο παρά πέντε» μια «φόρμουλα» για να μείνει ο εκρηκτικός σκόρερ στους Ρώσους, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Η πειθαρχία αποτελεί προτεραιότητα για τον Έλληνα προπονητή και δε θα μπορούσε να κάνει πίσω, προτιμώντας να ενεργήσει όπως έκανε γι το καλό του συνόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βατούτιν:

««Είναι κρίμα να χάνεις έναν τόσο σπουδαίο παίκτη. Είχε ενδιαφέρον να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον μέσα από αμέτρητες διαφωνίες του στυλ: «ήταν απαραίτητο να κάνουμε αυτό ή το άλλο;». Σας διαβεβαιώνω πως κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια που μπορούσαμε για να συμφιλιώσουμε τις δύο πλευρές. Όμως, δεν γίνεται πάντα να συμφωνούμε σε όλα. Ευχόμαστε στον Μάικ τα καλύτερα στην νέα του ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ