Περάσοβιτς – «Θέλουμε να φτάσουμε στο Final Four»

Περάσοβιτς – «Θέλουμε να φτάσουμε στο Final Four»

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε για τους στόχους της Ούνικς Καζάν ενόψει της εκκίνησης της Euroleague, αναφέροντας πως θα ήθελε να φτάσει μέχρι το Final Four.

Η Ούνικς Καζάν επιστρέφει στη Euroleague, έχοντας πλέον νέο προπονητή, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να καλύπτει τη θέση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Κροάτης τεχνικός σε δηλώσεις του, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του που είναι να βρεθεί στο Final Four, για το ρόστερ και το τρόπο που θα επιδιώξει να παίξει.

Οι δηλώσεις του Βέλιμιρ Περάσοβιτς:

Για το τι μπάσκετ θα παίξει η Ούνικς: «Το μπάσκετ στην Ευρωλίγκα γίνεται γρηγορότερο κάθε χρόνο και χρειάζεται ταλέντο για να είναι επιτυχές. Και η εύρεση του τελευταίου δεν είναι τόσο εύκολη. Όταν ξεκινάμε την αναζήτηση, τη δημιουργία λιστών, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι στην αγορά. Αλλά αξίζει να το ψάξουμε βαθύτερα και αποδεικνύεται ότι κάποιος έχει ήδη συμφωνήσει με το σύλλογο του ΝΒΑ, κάποιος με την Κίνα και σε κάποιον δεν αρέσει ο καιρός στη Ρωσία.

Πολλοί δεν ταίριαζαν στις οικονομικές συνθήκες και αυτό παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος προσέφερε αρκετά χρήματα. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε θεωρητικά να αποκτήσουμε τον Μάικ Τζέιμς, δούλεψα ήδη μαζί του στη χώρα των Βάσκων, αλλά επέλεξε το Μονακό. Αν μου είχαν πει νωρίτερα ότι η Μονακό θα μπορούσε να προσφέρει τέτοιους όρους για έναν παίκτη, δεν θα το πίστευα».

Για τον στόχο της ομάδας: «Το ρόστερ μας επιτρέπει να πολεμήσουμε τις κορυφαίες ομάδες. Αυτό το είδατε στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο Κύπελλο της Κωνσταντινούπολης, όπου παίξαμε χωρίς τον Χεζόνια. Αλλά, όπως είπα νωρίτερα, όλα εξαρτώνται από το ταλέντο. Ομάδες όπως η Ρεάλ, η Φενέρμπαχτσε, η Μπαρτσελόνα έχουν πολύ ταλέντο. Μπορείς ιδανικά να προετοιμαστείς για αυτούς, να τους επιβάλλεις έναν αγώνα, να κρατήσεις μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά στο τέλος θα έχουν έναν σούπερ πρωταγωνιστή, που θα κερδίσει για την ομάδα του».

Για το αν τα play offs είναι εφικτά: «Φυσικά, θέλουμε κάτι περισσότερο από το να φτάσουμε στα play offs. Θέλουμε να φτάσουμε στο Final Four. Γιατί όχι; Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να θέσουμε στον εαυτό μας ένα τέτοιο έργο. Απλώς πρέπει να κοιτάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μπορούμε να θέσουμε στόχους μόνο για τον επόμενο αγώνα. Ρωτήστε και τους 18 προπονητές της Euroleague ποιος είναι ο στόχος τους, όλοι θα απαντήσουν: επόμενο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ