Ζαν Σαρλ – «Επικίνδυνη η Μπασκόνια, σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη»

Ζαν Σαρλ – «Επικίνδυνη η Μπασκόνια, σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη»

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ μίλησε για το ματς με την Μπασκόνια και τόνισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα.

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ σε δηλώσεις του στη Media Day του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπασκόνια αναφέρθηκε στην πρεμιέρα των Πειραιωτών και στο πόσο σημαντικό είναι να πάρει τη νίκη η ομάδα του.

Ο ψηλός της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα μίλησε ακόμη και για τους Βάσκους και τη δυναμική τους, ενώ υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή και επικίνδυνη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε τη σεζόν με το δεξί. Είναι πάρα πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και έχουμε μελετήσει πολύ για αυτόν. Η Μπασκόνια είναι δυνατή ομάδα. Έκανε κάποιες αλλαγές και έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες. Φυσικά είναι επικίνδυνη ομάδα. Η κούρσα για τα πλέι οφ θα αρχίσει αύριο και θεωρώ πως είναι μια από τις βασικές αντιπάλους μας σε αυτή τη μάχη. Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι σίγουρα ένα συν για εμάς. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό και για τον κόσμο του. Πέρυσι δεν είχαμε την ευκαιρία να τους έχουμε κοντά μας, πήρα, όμως, μια μικρή γεύση σε εκτός έδρας παιχνίδια, και ήταν ‘τρελό’, οπότε ανυπομονώ να τους δω», τόνισε ο Γάλλος φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ