Γιώργος Αγγελόπουλος – «Ο Σπανούλης έγινε ηγέτης μέσα στον Ολυμπιακό»

Γιώργος Αγγελόπουλος – «Ο Σπανούλης έγινε ηγέτης μέσα στον Ολυμπιακό»

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον πρώτο να αναφέρει πως ο Kill Bill έγινε ηγέτης μέσα στον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αφήνοντας μια απίστευτη κληρονομιά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Η NOVA δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ για τον εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού και έναν εκ των κορυφαίων στην ιστορία της Ευρώπης, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να παίρνουν τη σκυτάλη και να μιλούν για τον Kill Bill.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Νομίζω πίστεψε και αυτά που του είπαμε, που είδε, που του αναπτύξαμε… Ηγέτης έγινε μέσα στον Ολυμπιακό. Τότε υπήρχε ο Παπαλουκάς και ο Τεόντοσιτς, δεν ήταν εύκολο να γίνεις νούμερο 1 με το καλημέρα. Κέρδισε με την αξία του τη θέση που έχει».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης πρόσθεσε: «Το να είναι ο ηγέτης της ομάδας πιστεύω πως ήταν ένα από τα κίνητρα… Ο Βασίλης είδε την τρέλα μας και την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό, τα λεφτά που είχαμε επενδύσει τα προηγούμενα χρόνια, το 2009 και το 2010 όταν φτάσαμε στο Φάιναλ Φορ και στον τελικό της Ευρωλίγκας. Είδε την τρέλα μας. Η δικά μας τρέλα ταίριαξε με τη δική του τρέλα για το μπάσκετ και διακρίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ