Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε στην πρεμιέρα η Φενέρμπαχτσε (61-57)

Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε στην πρεμιέρα η Φενέρμπαχτσε (61-57)

Το έργο της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν, όμως επικράτησε (61-57) και κατάφερε να μπει με το... δεξί στη φετινή Euroleague.

Κάθε αρχή και δύσκολη! Έτσι λοιπόν και η Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα της Euroleague τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όμως πήρε τη νίκη (61-57) σε μια αναμέτρηση, όπου οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε 31 λάθη.

Πρωταγωνιστής της τουρκικής ομάδας ήταν ο Πιέρ με 13 πόντους, ενώ από τους Σέρβους, που πάλεψαν μέχρι τέλους, ξεχώρισε ο Ιβάνοβιτς με 16 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του παιχνιδιού ΕΔΩ

Οι Τούρκοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα, καθώς προηγήθηκαν με το… καλημέρα με 14-0. Ωστόσο, η σερβική ομάδα αντέδρασε και με ένα επιμέρους 15-4 μείωσε στους τρεις (18-15). Η δεύτερη περίοδος ήταν… δυσφήμιση για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς αμφότερες οι ομάδες ήταν πολύ άστοχες και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια, έχοντας μικρό προβάδισμα (28-26).

Μετά από ένα… νεκρό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Πολονάρα ανέβασε στροφές και έστειλε τη διαφορά στο +10, ενώ ο Κούζμιτς μείωσε στους οκτώ (45-37). Ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος δεν είχε φανεί μέχρι τότε, πήρε μπρος και πετυχαίνοντας οκτώ πόντους, η ομάδα του «άγγιξε» την ανατροπή. Ωστόσο, ο Πιέρ στο τέλος «κλείδωσε» τη νίκη για τη Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ