Παναθηναϊκός – Στο ΟΑΚΑ η θύρα 13

Παναθηναϊκός – Στο ΟΑΚΑ η θύρα 13

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ και εξέφρασαν τη στήριξή τους σε παίκτες και προπονητή.

Με ήττα στην Ευρωλίγκα, με ήττα και στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός. Η ανησυχία έχει κάνει την εμφάνισή της για τη φετινή πορεία της ομάδας, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με δηλώσεις του ζήτησε στήριξη και ενότητα και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έστειλαν ένα τέτοιο μήνυμα σήμερα.

Αντιπροσωπεία της θύρας 13 βρέθηκε σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ κατά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, με τους οπαδούς να εκφράζουν τη στήριξή τους στους παίκτες και στον Δημήτρη Πρίφτη.,

«Είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό αλλά μη σας νοιάζει. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Μη φοβάστε τίποτα. Παίξτε σαν Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα παραμείνει δίπλα σας», ανέφεραν μεταξύ άλλων, ενώ μίλησαν και στον Δημήτρη Πρίφτη.

«Κόουτς σε εκτιμούμε απεριόριστα. Μείνε για πολλά χρόνια μαζί μας. Σε στηρίζουμε και χαιρόμαστε που είσαι στην ομάδα. Να μην σκέφτεστε ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά. Η Θύρα 13 θα είναι δίπλα σας».

Ο Δημήτρης Πρίφτης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Ιωάννης Παπαπέτρου τους είπε. «Θα δώσουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε ποιοι είστε και πόσο μας βοηθάτε, θα κάνουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ