Γκος – «Υπέροχη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού»

Γκος – «Υπέροχη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού»

Στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ουίλιαμς Γκος, λίγες ώρες πριν το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (8/10. 21:00).

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος επιστρέφει στο ΣΕΦ μετά από δύο χρόνια και τη σεζόν 2018-19 για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο, φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνίδιου (8/10, 21:00) και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκος:

«Νομίζω ότι η ομάδα είναι καλά. Βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή και έχουμε καλά αποτελέσματα αυτόν τον πρώτο μήνα. Υπάρχουν μερικοί νεοφερμένοι και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί ο ένας με τον άλλο. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες σε αυτό το ρόστερ και γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Στην Ελλάδα έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς οπαδούς και η ατμόσφαιρα στο γήπεδό του είναι υπέροχη. Είναι επίσης μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα πρέπει να παλέψουμε και να καταβάλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ