Μεσίνα – «Περίπλοκο παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια»

Μεσίνα – «Περίπλοκο παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια»

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Μπασκόνια, επισημαίνοντας πως πρόκειται για περίπλοκο παιχνίδι.

Η Αρμάνι Μιλάνο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπασκόνια στην Ισπανία, αύριο Παρασκευή (8/10, 21:30) για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός των Ιταλών, Έτορε Μεσίνα, μίλησε για την αναμέτρηση των δύο ομάδων, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα περίπλοκο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.

Οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα:

«Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι. Πρώτα από όλα, η Μπασκόνια θα έχει ξανά στην διάθεσή της τον Ουέιντ Μπόλντγουιν, τον βασικό της point guard ο οποίος είναι εξαιρετικός παίκτης όπως γνωρίζουμε πολύ καλά.

Η Μπασκόνια είναι μία ομάδα που παίζει με πολλή αθλητικότητα και σε υψηλό τέμπο, σε ένα στυλ που έχει κάθε ομάδα με προπονητή τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Εκτός των παραπάνω, θα έχουν μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο τους.

Για εμάς, ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ, μαζί με τη ευστοχία σε μεγάλα ποσοστά θα είναι τα τρία κλειδιά νίκης σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ