Τζόρτζεβιτς – «Δεν νομίζω πως τηρήθηκε απέναντί μας το fair play – Θα δω το βίντεο για τις φάσεις»

Τζόρτζεβιτς – «Δεν νομίζω πως τηρήθηκε απέναντί μας το fair play – Θα δω το βίντεο για τις φάσεις»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στην ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Παναθηναϊκό, με τον Σέρβο τεχνικό να τονίζει ότι δεν τηρήθηκε το fair play σε βάρος της ομάδας του και πως θέλει να δει το βίντεο με τα αντιαθλητικά φάουλ που δώθηκαν.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τους Τούρκους να χάνουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, αφού οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν μια πολύ μεγάλη ανατροπή.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Σάσα Τζόρτζεβιτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι δεν τηρήθηκε το fair play υπέρ της ομάδας του, ενώ επίσμανε πως θα πρέπει να δει ξανά το βίντεο από τα αντιαθλητικά φάουλ που δώθηκαν στον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα που κέρδισε. Ήταν ένα καλό και σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Είχαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε σωστές αποφάσεις. Όμως, μας πίεσαν μέχρι το τέλος. Δεν μπορώ να πω πώς νιώθω μέχρι να δω στο βίντεο τι ακριβώς έγινε, ως προπονητής της ομάδας που έχασε. Δεν ξέρω τι να πω ακριβώς. Σκέφτομαι ανάμεικτα πράγματα. Δεν θέλω να πω κάτι που θα είναι λάθος προς τους αθλητές και την ομάδα που κέρδισε.

Θέλω πάντα να υπάρχει fair play. Δεν νομίζω πως τηρήθηκε απέναντί μας το fair play σε όλο το ματς. Έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να ζήσουμε με τα αντιαθλητικά φάουλ ή με ένα αντιαθλητικό φάουλ με 2,9» να μένουν. Θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει διαφορετικά το ματς. Δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις στο τέλος, το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει πάει αλλιώς. Έτσι είναι το μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ