Μάρτιν – «Έχουμε αθλητική ομάδα και παίζουμε γρήγορα στην άμυνα»

Μάρτιν – «Έχουμε αθλητική ομάδα και παίζουμε γρήγορα στην άμυνα»

Ο Χασάν Μάρτιν μίλησε για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και την αθλητικότητα που έχει φέρει το 2/2 στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ με 74-68 και έκανε το 2/2 στη Euroleague με όπλο και πάλι την άμυνα του.

Ο Χασάν Μάρτιν μετά το τέλος του ματς με τη βασίλισσα αναφέρθηκε στην αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών και τόνισε ότι αυτό ήταν το «κλειδί» για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova: 

Για το γκολ – φάουλ που έβαλε κόντρα στον Έντι Ταβάρες: «Πρέπει να είσαι γρήγορος σε αυτές τις φάσεις, είναι αρκετά μακρύς. Πρέπει να είσαι έτοιμος».

Για την άμυνα του Ολυμπιακού: «Έχουμε μια αθλητική ομάδα. Παίζουμε γρήγορα στην άμυνα και δημιουργούμε πρόβλημα στην αντίπαλη επίθεση. Όταν παίζουμε καλή άμυνα βρίσκουμε και καλές επιθέσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε βάση στην άμυνά μας».

Για αυτά που είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες του στα αποδυτήρια: «Ήταν πολύ θετικός, μας είπε πως ήμασταν σε καλό σημείο και ότι τα σουτ θα μπουν, ήταν σίγουρος. Μας ζήτησε να κρατήσουμε την ίδια ένταση στην άμυνά μας και όλα πήγαν καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ