Το αινιγματικό μήνυμα του Τζέισι Κάρολ (Vid)

Το αινιγματικό μήνυμα του Τζέισι Κάρολ (Vid)

Ο Τζέισι Κάρολ με μια ανάρτηση του έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους της Ρεάλ και τόνισε πως σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Τζέισι Κάρολ εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Αμερική και περνάει χρόνο με την οικογένεια του, ενώ όλοι αναμένουν την απάντηση του στην πρόταση που του έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης για έναν ακόμη χρόνο.

Βέβαια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Κάρολ να μην αποδεχθεί την πρόταση της Ρεάλ όχι για να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά υπάρχει η σκέψη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σήμερα (11/10) ο 38χρονος γκαρντ ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο ήταν αρκετά αινιγματικό και αναφερόταν στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας ότι «θα μιλήσουμε σύντομα», χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται να αποδεχθεί την πρόταση της Ρεάλ η αναμένεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τζέισι Κάρολ:  

«Καλημέρα. Είναι νωρίς εδώ στη Γιούτα, αλλά ξύπνησα σκεπτόμενος τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ισπανία. Ήθελα να στείλω ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους για τα μηνύματά τους εδώ και πολύ καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω στις κερκίδες υποστηρίζοντας ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω ότι έχουν περάσει πολλές εβδομάδες, αλλά ήθελα να συγχαρώ την ομάδα για την κατάκτηση του Super Cup και τον MVP, Σέρχιο Γιουλ, απίστευτο. Αυτοί οι τελευταίοι μήνες στο σπίτι ήταν σημαντικοί, περνώντας χρόνο με τους αγαπημένους μου. Ελπίζω ο καθένας να φροντίζει τον εαυτό του, μια αγκαλιά και θα μιλήσουμε σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ